zondag

Overnachten bij Nederlanders in Frankrijk

HOE HET ALLEMAAL BEGON

Al jarenlang hebben wij een droomwensHet starten van een chambres d'hôtes in La Douce France.We zijn dol op Frankrijk en hebben er ook menige vakantie doorgebracht. Heerlijk genieten van de verschillende streken en bezienswaardigheden die Frankrijk rijk is.


Frankrijk is qua land heel veelzijdig

Zo vind je er de zee, het platteland, bergen, heuvels, grotten, bergengten (denk aan de prachtige Gorges du Verdon), regionale natuurparken, prachtige kerken, historische monumenten enz., teveel om op te noemen. Dat je heerlijk tot rust kan komen in het mooie Frankrijk, al dan niet wandelend of fietsend over 1 van de vele wandel- en fietspaden, is een feit. En degene die liefhebber is van het bezoeken van steden kan in Frankrijk ook aan zijn/haar trekken komen: Parijs, Montpellier, Toulouse, Metz, Bordeaux, Nantes, Perpignan zijn een paar voorbeelden van steden die een bezoek waard zijn. Kortom: iedere streek in Frankrijk heeft voor zowel jong als oud iets te bieden.

Het jaar 2017 is het begin van een nieuwe toekomst geworden

In de streek de Limousin (tegenwoordig de Nouvelle Aquitaine), in het departement de Creuse, hebben wij ons droomhuis gevonden. Een goed onderhouden herenboerderij, vlakbij 1 van de vele wandel- en fietspaden, waarover personen (pelgrims) wandelen of fietsen richting Santiago de Compostella in Spanje. Ons droomhuis ligt op een half uur rijden vanaf de snelweg A20, 1 van de weinige snelwegen in Frankrijk die tolvrij is.In februari 2018 gaan we beginnen met de verbouwing

Op de 1e verdieping wordt sanitair gemaakt voor de 4 gastenkamers. De zolder gaan we omtoveren tot slaapzaal voor de pelgrims of voor groepen of gezinnen die bestaan uit meer dan 4 personen. We nemen de tijd voor de verbouwingswerkzaamheden en bepalen al naar gelang de vorderingen wanneer we definitief gaan starten met de chambres d'hôtes. 


"Heerlijk overnachten en eten bij Nederlanders in Frankrijk"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leven als God in Frankrijk

Leven als God in Frankrijk   Leven als God in Frankrijk betekent zoiets als een gemakkelijk en onbezorgd leven leiden.  Een typisc...