woensdag

Eric is inmiddels alweer 5 weken thuis maar heeft zeker niet stil gezeten


Eric is inmiddels alweer 5 weken thuis maar heeft zeker niet stil gezeten

Na 8 weken hard werken in Frankrijk is Eric direct na thuiskomst eind maart aan de slag gegaan in de woning van onze zoon. Hier heeft hij een aardige kluif aan gehad omdat de woning hard toe was aan een grondige opknapbeurt. Maar het resultaat mag er zeker zijn.

Binnen nu en 1 week zal onze zoon gaan verhuizen naar zijn eigen stekkie. Wie denkt dat Eric dan klaar is met klussen, vergist zich. Want vanaf volgende week dinsdag gaat hij aan de slag in de woning van onze dochter. Ook zij gaat op zichzelf wonen. Dit is nieuwbouw, dus deze klus zal sneller geklaard zijn.

Als hij hiermee klaar is dan neemt hij even een korte rustpauze waarna hij begin juni weer richting de Creuse vertrekt om daar onder andere verder te gaan met het afwerken van de douche-units en met een en ander te verven. Maar laten we vooral de tuin niet vergeten, want deze zal zeker toe zijn aan een maaibeurt.

De aannemer mailde deze week dat hij nog 1 dag nodig heeft om de laatste dingen af te werken, en dan zit voor hem het werk erop.



Klussen in huis




Overnachten bij Nederlanders in Frankrijk

Overnachten in Frankrijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Einde van seizoen 4 in de Creuse

Het einde van seizoen 4 in de Creuse is aangebroken. We kunnen wel zeggen dat 2022 het eerste "normale jaar" is geweest sinds dat ...