donderdag

Een hert in het weiland


Er liep net een hert in het weiland tegenover ons huis. Ja dit soort berichtjes krijgen we ook via whatapp binnen vanuit Mourioux. Dit had Eric nog niet eerder gezien vlakbij ons huis. Te laat om een goed foto van het hert te maken, maar dat komt misschien nog wel een andere keer.

Dus nogmaals: Voor wie van rust, ruimte, natuur en kleine of grote dieren houdt, is de Creuse in de Limousin de uitgelezen plek om te verblijven tijdens een korte of langere vakantie, maar ook voor een tussenstop als u op doorreis bent.

Naast genieten van alles om hem heen, is Eric ook keihard aan het werk. De werkzaamheden verlopen voorspoedig. De nieuwe gastenkamer/chambre d'hôte is nu ook geverfd, maar ook alle plinten en deurposten, en “last but not least” alle 4 de sanitaire units zijn vandaag ook af gekomen, keurig netjes bekleed en afgewerkt. 

“Châpeau” voor onze grote en handige klusser. Nu kan hij morgen verder met werkzaamheden beneden. Maar nu eerst genieten van de Franse zon, onder het genot van een …………..chambre d'hote nederlandse eigenaren

bed en breakfast frankrijk nederlandse eigenaren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leven als God in Frankrijk

Leven als God in Frankrijk   Leven als God in Frankrijk betekent zoiets als een gemakkelijk en onbezorgd leven leiden.  Een typisc...