woensdag

Wandelen tijdens vakantie

Wandelen tijdens uw vakantie in de Creuse


De Creuse is bij uitstek geschikt om te wandelen. U vindt er korte en lange wandelroutes, van redelijk vlak (niet zo plat als in Nederland) tot heuvelachtig. De meeste wandelroutes zijn uitstekend uitgezet zodat je niet kunt verdwalen. Wil je tijdens je vakantie liever zelf je wandelroute bepalen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Neem dan wel een gedetailleerde kaart mee.

Voor lokale wandelingen kun je terecht bij de plaatselijke VVV (Office de tourisme). Naast de "gewone" wandelpaden zijn er ook lange afstandspaden van "la Grande Randonnée".

Door de Creuse en door de hele Limousin loopt ook 1 van de wegen die leidt naar Santiago de Compostella in Spanje. De wandelaars / fietsers die deze pelgrimstocht wandelen of fietsen komen ook door Bénévent l'Abbaye, een pelgrimsplaats dat in de buurt ligt van onze chambres d'hôtes / bed & breakfast / b&b. Dus wie na een dag wandelen of fietsen wil overnachten bij Nederlanders in Frankrijk, in een chambres d'hôtes in de Creuse, is bij ons van harte welkom.

"Heerlijk overnachten en eten bij Nederlanders in Frankrijk"


bed en breakfast frankrijk nederlandse eigenaren

Overnachten in Frankrijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Einde van seizoen 4 in de Creuse

Het einde van seizoen 4 in de Creuse is aangebroken. We kunnen wel zeggen dat 2022 het eerste "normale jaar" is geweest sinds dat ...