zaterdag

Terugkeer naar Frankrijk

Eric vertrekt binnen nu en een week weer richting Frankrijk

Deze keer voor een periode van 4 tot 5 weken. Helaas voor hem niet voor vakantie, maar om verder te gaan met de werkzaamheden. 

Gelukkig zijn de weersomstandigheden in de Creuse nu veel beter dan tijdens het vorige verblijf in februari en maart. Nu de aannemer klaar is, gaat Eric in zijn eentje verder met het afwerken van de kamers en de douche-units in onze chambres d’hôtes / bed & breakfast / b&b in wording.


De werkzaamheden in de woningen van onze kinderen zijn voor 99% afgerond

Nog een paar kleine dingetjes en dan is dit karwei ook afgerond. Dit betekent een nieuwe fase in het leven van onze kinderen, maar zeker ook in die van ons als ouders. Onze zoon is 2 weken geleden verhuisd en onze dochter gaat binnen nu en een week het ouderlijk huis verlaten.

Het is zeker vreemd en enorm wennen als het “zorgen” voor thuiswonende kinderen verdwijnt. “C’est la vie”, zeggen de Fransen: “Zo is het leven”. Het is een natuurlijke stap in het leven van jong volwassenen op weg naar hun zelfstandigheid. En het is voor ons als ouders ook weer een stap verder in de richting van ons nieuwe leven in La Douce France.La Douce France


"Heerlijk overnachten en eten bij Nederlanders in Frankrijk"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

April, mei en juni

  April, mei en juni  Vergeleken met het voorjaar in 2020 en 2021 dat overheerst werd door corona, hebben wij in april, mei en juni 2022 al ...