donderdag

Een hert spotten in de vakantie

Een hert spotten tijdens uw vakantie in de Creuse

"Er liep net een  tegenover ons huis". Ja dit soort berichtjes krijgen we ook binnen via whatsapp. Dit had Eric nog niet eerder gezien vlakbij ons huis. Te laat om een goed foto van het hert te maken, maar dat komt misschien nog wel een andere keer. 

De Creuse in de Limousin is de uitgelezen plek voor het tegenkomen van kleine of grote dieren. Dus als u van dieren (in de natuur) houdt en daarnaast ook houdt van prachtige natuur, rust en ruimte, kom dan logeren in onze chambres d'hôtes / bed &amp / b&b; breakfast. U zult niet teleurgesteld worden. Maar ook als u een tussenstop zoekt als u op doorreis bent, dan heten wij u van harte welkom.

Naast genieten van alles om hem heen, is Eric ook keihard aan het werk

De werkzaamheden verlopen voorspoedig. De nieuwe gastenkamer / chambre d'hôte is nu ook geverfd, maar ook alle plinten en deurposten. En “last but not least” alle 4 de sanitaire units zijn vandaag ook af gekomen, keurig netjes bekleed en afgewerkt. 

“Châpeau” voor onze grote en handige klusser. Nu kan hij morgen verder met werkzaamheden beneden. Maar nu eerst genieten van de Franse zon, onder het genot van een …………..


hert in het weiland

bed and breakfast dans la creuse


"Heerlijk overnachten en eten bij Nederlanders in Frankrijk"


bed en breakfast frankrijk nederlandse eigenaren

Overnachten in Frankrijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lente in de Creuse

Lente in de Creuse Het is lente in de Creuse, de winter is weer voorbij. Na een gezellige, maar ook drukke winterperiode in Nederland te heb...